søndag 25. oktober 2009

Shopping


Ja, det er en del som må kjøpes inn når man plutselig får en 2 åring i hus, det meste av det som Patrick hadde da han var så liten er så slitt at det ikke er særlig fristende å bruke det til Alex, så ny garderobe fra topp til tå må kjøpes inn i rekordfart. Jeg fikk være litt effektiv på fredag og lørdag, så jeg har faktisk fått en god del allerede. Jeg hadde bare kjøpt noen få ting etter tildeling, så nå var det ganske masse som skulle kjøpes, men det er jo ikke akkurat kjedelig;) elsker å shoppe, særlig til barn :)Nå er stuebordet fult av ting jeg har kjøpt, må vise det til Kristian før jeg begynner å pakke det ned i kofferter. Tror nok disse ukene frem til hentereisen blir helt spesielle, kommer sikkert til å gå veldig fort når det er så mye som skal fikses. Vi er jo ikke helt ferdig her med huset heller, det hadde vært deilig å få det og gjort før det, men vi får se om tiden stekker til.

2 kommentarer:

  1. Så bra at du har laget blogg! Gleder meg til å følge den spennende reisen her inne!
    Koselig at du har shoppet litt til gullgutten, men husk nå på at vi er mange som har lyst til å snope noe til Alex, så kjøp nå ikke ALT for mye, he he. Du må ta bilde av det du har kjøpt og legge ut her, vi vil se;-)

    SvarSlett
  2. Her kommer det et bilder, har tatt det med mobilen, har nemlig ikke kamera som funker. Dette er også noe vi så absolutt må få kjøpt før hentereisen.

    SvarSlett