fredag 23. oktober 2009

Reisebeskjed

Hvis dere hadde vært i samme rom som meg nå hadde dere hørt jubelrop, tenk at vi allerede nå etter bare 15 uker har fått hentedato, det er helt utrolig til å være Thailand, de sa jo til oss at vi måtte foreberede oss på alt fra 8 - 11 mnd, så dette var jo ikke forventet i det hele tatt. Det har nok vært bønnene som har hjulpet til her, så takk så masse for det.

Det var torsdag telefonen kom, jeg snakket med Synnøve i en annen telefon, så da jeg så at det stod det var fra Verdens Barn som ringte på mobilen slengte jeg bare på røret , Synnøve skjønte selvfølgelig ingenting:)(har sagt sorry siden) De sa at "ja, nå har vi faktisk fått hentedato, dere må være i Thailand senest 15 nov. det er kanskje litt for tidlig for dere" sa hun, "hæ for tidlig" spurte jeg, "om jeg måtte reist i morgen hadde det ikke vært for tidlig en gang, selvfølgelig skal vi klare å ordne det som må til på disse ukene, det er ikke noe problem". Vi har jo villet reise helt fra den dagen vi fikk han tildelt, så hvorfor de tenker at det er for tidlig er et mysterium.

Det neste som stod for tur nå var å ringe Kristian, så familie og venner for å fortelle den gode nyheten. Føler nesten at det er litt feigt ovenfor Kristian at det er jeg som alltid får de kjekke telefonene fra Verdens Barn, både tildeling og hentereise med både Patrick og nå Alex, men han sier at han synes det er kjekt at det er til meg de ringer. Telefonen kom 1115, etter det vet ikke om jeg klarte å sitte på stolen min eller gjøre noe fornuftig arbeid resten av dagen, men jeg tror jeg er tilgitt allerede, de syntes nok at det var ganske så forståelig....:)

Så ble billetter bestilt, hotel booket og papirer fra nav skrevet ut, jeg må få fikset at dette så fort så mulig slik at vi er sikker på å komme oss ned til rett tid + få papirene inn til søknadsprosess i nav, det kan vel være litt behandlingstid der har jeg hørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar